Programi


Video film o raznovrsnim programima Dječjeg vrtića ŠpanskoKraći program rada glazbene igraonice obogaćen sadržajima dječjeg tradicijskog stvaralaštva 'Tamburica'

Vrtićko okruženje obogaćeno glazbom pogodno je za očuvanje dječjeg tradicijskog stvaralaštva, a upravo Dječji vrtić Špansko mjesto je koje je svakodnevno u doticaju s vrijednostima koje promiču očuvanje kvalitete kulturnih dobara, pozitivan odnos prema nasljeđu, odgovorno ponašanje prema životnoj okolini i ljudima.

Programi ranog učenja engleskog, njemačkog, francuskog i talijanskog jezika
Ovo bogatstvo ranog učenja stranih jezika čini nas jednim od 'najjezičnijih' vrtića Grada Zagreba. Rad temeljimo na funkcionalno-pojmovnom pristupu stranom jeziku koji se odvija u skladu s komunikacijskim potrebama, te psihološkim, emocionalnim, intelektualnim i socio-kulturološkim iskustvom predškolskog djeteta. Pojedina jezična jedinica ostvaruje se unutar svakodnevne komunikacijske situacije, gramatičko semantički primjerene i pojmovno prihvatljive predškolskome djetetu. Igra se smatra osnovnim i najprikladnijim oblikom usvajanja većine novih sadržaja i stečenih iskustava pa je i lingvometodičari ističu kao važan faktor u koncipiranju sustava ranog učenja stranih jezika.

Na filmu pogledajte ulomke snimljene u navedenim programima u našem vrtiću:
 
 https://vrtic-Spansko.zagreb.hr/UserDocsImages/VID-20200608-WA0001.mp4 

Ispiši stranicu