IDEMO NA VRHOVEC!

 
 
 
 

IDEMO NA VRHOVEC

Kreativna radionica


Subota 28. 11. 2020. od 11 do 13 sati

Radionica je namijenjena djeci od 3 do 6 godina

Inspiraciju za radionicu potražit ćemo u ilustracijama slikovnice "Posve moja boja", autora Lea Lionnija. Priča je to o kameleonu koji stalno mijenja boju zbog okoliša u kojem se nalazi, a sanja o tome da i on, kao i druge životinje bude uvijek iste boje. Nakon pročitane priče, poigrat ćemo se temperama, valjcima i tehnikom otiskivanja. Djeca će, na podlogu od plexiglasa, valjcima nanijeti temperu. Na tako pripremljenoj podlozi prstima ili štapićima za uši nacrtat će kameleona ili neku drugu životinju po želji. Zatim će na na taj "crtež" pritisnuti papir i tako crtež otisnuti na papir.

Voditeljica radionice je Lana Gospodnetić, odgajateljica predškolske djece te profesorice pedagogije i povijesti. 

Radionica je besplatna, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Zbog ograničenog broja sudionika i poštivanja epidemioloških mjera, prijave za radionice su obavezne te molimo da ih šaljete putem e-maila: radionice.richter@msu.hr ili preko naše Facebook stranice, najkasnije do petka, 27. 11. u 15 sati, uz sljedeće podatke: ime, prezime i dob djeteta te vaš kontakt broj.

Vidimo se u Zbirci Richter na Vrhovcu!
 
KAKO DO NAS: Vozite se tramvajem broj 6 ili 11 u smjeru Črnomerca, izađite na tramvajskoj stanici kod Čitaonice i Galerije Vladimira Nazora, skrenite desno u Mandaličinu ulicu te kratko prošetajte Mandaličinom ulicom ili se odvezite jednu stanicu autobusom br. 129 iz Madaličine do Vrhovca 38. 
DODATNE INFORMACIJE: radionice.richter@msu.hr
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2020 Zbirka Richter, All rights reserved.
Primate obavijesti o događanjima u Zbirci Richter jer ste prijavljeni na mailing listu

Our mailing address is:
Zbirka Richter
Vrhovec 38
Zagreb 10 000
Croatia

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp


Ispiši stranicu