MI na HRT-u

Zmajevi iz Sunca na JU HU HU portalu HRT-a

Sigurni smo da još niste upoznali Super Tetu – posebnu superjunakinju koja pomaže samo i jedino djeci! Osobito vrtićancima! Jer u njihovim uzbudljivim vrtićkim danima uvijek se dogodi trenutak kada u igri, zabavi ili učenju zatrebaju…'malu pomoć' , rješenje problema ili samo još jednog druga u igri! I tu na scenu i u njihove vrtićke priče stupa SuperTeta! Ona stvara, radi, tješi…ma ona svaki problem riješi! Dovoljno je da pucne prstima, lupi petama…dotakne ovo ili ono i…pokrene čaroliju zajedničke igre, zabave i stvaranja…
Emisiju 'Super Teta' možete gledati na JU HU HU portalu HRT-a (https://juhuhu.hrt.hr/gledaj/1467/zmajevi). Na ovom portalu možete na jednome mjestu naći brojne televizijske i radijske emisije te igre namijenjene djeci od 3 do 11 godina. Sve je sadržaje osmislila i pripremila mala i entuzijastična ekipa Produkcijskog odjela Djeca i mladi HRT-a kako bi vama i vašoj djeci na jednostavan način, u svakome trenutku i u sigurnome okružju, učinila dostupnim kvalitetan program. Emisije su podijeljene na one namijenjene djeci od 3 do 6 i od 7 do 11 godina. Portal je izrađen u suradnji s UNICEF-om i stručnjacima, dječjim psiholozima, pa uz odabrane emisije možete pronaći i svojevrsne naputke za zajedničko gledanje i razgovor s djecom.
Epizoda 'Zmajevi' snimljena je u proljeće u odgojnoj skupini 'Sunce' (odgajateljice Dijana Vrbanac i Marica Medved) u našem objektu Lastavica (Hrnetička 1)
 
 

Ispiši stranicu