OBAVIJESTI ZA RODITELJE

 


 

Poziv roditeljima djece korisnicima usluga Dječjeg vrtića Špansko:

https://vrtic-spansko.zagreb.hr/UserDocsImages/obavijesti/poziv.pdf

 

KORISNIK: Grad Zagreb

PARTNERI: Dječji vrtić Bajka, Dječji vrtić Izvor, Dječji vrtić Krijesnice, Dječji vrtić Različak, Dječji vrtić Vedri dani, Dječji vrtić Medveščak, Dječji vrtić Savica, Dječji vrtić Vladimira Nazora, Dječji vrtić Cvrčak, Dječji vrtić Milana Sachsa, Dječji vrtić Zrno, Dječji vrtić Tratinčica, Dječji vrtić Utrina, Dječji vrtić Botinec, Dječji vrtić Hrvatski Leskovac, Dječji vrtić Remetinec, Dječji vrtić Trnsko, Dječji vrtić Potočnica, Dječji vrtić Zvončić, Dječji vrtić Srednjaci, Dječji vrtić Šumska jagoda, Dječji vrtić Medo Brundo, Dječji vrtić Pčelica, Dječji vrtić Poletarac, Dječji vrtić Radost, Dječji vrtić Malešnica, Dječji vrtić Špansko, Dječji vrtić Gajnice, Dječji vrtić Markuševec, Dječji vrtić En ten tini, Dječji vrtić Sesvete, Dječji vrtić Kustošija, Dječji vrtić Šegrt Hlapić.
 
FOND: Europski socijalni fond (ESF)
OPERATIVNI PROGRAM: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
PRIORITETNA OS: 3. Obrazovanje i cjeloživotno učenje
UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 2.773.802,66 HRK
EU SUFINANCIRANJE: 1.386.901,33 HRK
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: od 1. rujna 2020. do 1. rujna 2022.


Kratki opis projekta:

Projekt će se provoditi kroz aktivnosti koje uključuju provedbu i subvencioniranje cjelodnevnog programa predškolskog odgoja i obrazovanja za 64 djece pripadnika ciljne skupine u 31 dječjem vrtiću Grada Zagreba. Aktivnostima Projekta osigurat će se rad s djecom pripadnicima ciljne skupine i materijalni uvjeti boravka djece koji uključuju prehranu, održavanje prostorija, nabavu opreme, namještaja i sitnog materijala. Po završetku provedbe projektnih aktivnosti, nastavit će se s provedbom istih, a koje će biti financirane iz Proračuna Grada Zagreba.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Opći cilj projekta jest povećanje sudjelovanja djece iz skupina u socioekonomski nepovoljnom položaju u predškolskim programima u svrhu smanjenja rizika ranog napuštanja školovanja te rizika od siromaštva i socijalne isključenosti. Pružanjem podrške uključivanja djece iz navedenih skupina u 31 dječjem vrtiću Grada Zagreba povećat će se broj djece koja sudjeluju u predškolskim programima te se očekuje da će se kroz provedbu aktivnosti pridonijeti njihovom razvoju, ispuniti individualne dječje potrebe te postaviti  temelje za usvajanje jezika, uspješno cjeloživotno učenje, socijalnu integraciju i osobni razvoj.

Kontakt za više informacija:

Grad Zagreb, Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade Tel: 01/610 0495 

e-pošta: obrazovanje@zagreb.hr

 
Podaci o projektu na stranicama Grada Zagreba:
https://www.zagreb.hr/korak-u-djecji-vrtic-za-dobrobit-djeteta-i-razvoj-/173346

 DOPUNA- upute za sprečavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola  u šk.god.2021/2022.

https://vrtic-spansko.zagreb.hr/Upute-za-sprječavanje-i-suzbijanje-epidemije-bolesti-COVID-19-vezano-uz-rad-predškolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-škola-u-školskoj-godini-2021.-2022.-1 (1).pdf

 


UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE BOLESTI COVID-19

VEZANO ZA RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA U PEDAGOŠKOJ GODINI 2021./2022.https://vrtic-spansko.zagreb.hr/HZJZ.pdf


Poštovani roditelji,
 
kao što je u prethodnoj obavijesti najavljeno, roditeljski sastanci za novoupisanu djecu održati će se u utorak 31. kolovoza u 17 h u objektima i odgojnim skupinama u koje su djeca upisana (za informaciju o skupini i objektu slobodno nazovite na 01/3897-022).
Kako bismo osigurali potrebne epidemiološke uvjete, ljubazno vas molimo da pri ulasku i tijekom boravka u objektu nosite masku za lice, a potplat cipela obrišete o dezbarijeru na samom ulazu u vrtić. Zahvaljujemo na razumijevanju i uvažavanju.
 
Roditeljski sastanci namijenjeni su za roditelje te vas unaprijed molimo da za taj termin organizirate čuvanje djece dok prisustvujete roditeljskom sastanku.

Radujemo se susretu i početku zajedničke pedagoške godine,
Tim vašeg DV 'Špansko'Poštovani roditelji novoupisane djece,

molimo vas da dostavite obaveznu dokumentaciju za upis vašeg djeteta u vrtić te da dođete potpisati ugovor.


Poštovani roditelji,


roditeljski sastanci za novoupisanu djecu održat će se u utorak, 31.8.2021. u 17 h po odgojnim skupinama objekata u koji je dijete smješteno.
Ukoliko još nemate informaciju o objektu, skupini i odgajateljima molimo vas da nazovete na br tel: 01/3897-020.

Veselimo se novoj pedagoškoj godini i želimo vam dobrodošlicu u Dječji vrtić 'Špansko'!
Poštovani roditelji/skrbnici!

Podsjećamo vas da, u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama , po dijete u vrtić dolazi samo jedna osoba kako bismo smanjili rizik za zdravlje djece i odraslih.

Hvala na razumijevanju!
Ravnateljica DV Špansko
Katica Ardalić

 


Pregled djece s teškoćama u razvoju radi upisa u 1. razred OŠ
u školskoj godini 2021./2022.

U nastavku pročitajte obavijest Gradskog ureda za obrazovanje Grada Zagreba o proceduri upisa u 1. razred osnovne škole u školskoj godini 2021./2022., sukladno Pravilniku o osnovnoškolskom i srednjoškolskom odgoju i obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju. 

Djeca s već utvrđenim teškoćama u razvoju koja su u prethodnoj pedagoškoj godini dobila Rješenje o odgodi upisa trebaju pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja zbog upisa u 1. razred u vremenu od 1. veljače do 15. travnja 2021. a kako bi im se pravovremeno odredila programska i profesionalna potpora.
 

https://vrtic-spansko.zagreb.hr/Pregledi djece s TUR radi upisa u I.r.OŠ.pdf

 

Djeca i obitelji prije, tijekomi nakon potresa...

https://vrtic-spansko.zagreb.hr/Djeca-i-obitelji-prije-tijekom-i-nakon-potresa-5MB.pdf


Komunikacija s vrtićem isključivo elektroničkim putem


Poštovani roditelji,

zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije, svo poslovanje vrtića i kontakti s vrtićem obavljat će se elektroničkim putem.

ravnateljica Katica Ardalić
 

Postupanje u slučaju pojave simptoma bolesti

Poštovani roditelji,

u interesu zaštite i očuvanja zdravlja djece i odraslih, molimo vas da ukoliko se kod djeteta ili bilo kojeg drugog člana obitelji uoče simptomi bolesti:

 

  1. NE DOVODITE DIJETE U VRTIĆ

        U tom slučaju vas molimo da se javite liječniku opće prakse i da dijete ne dovodite
        u vrtić dok se ne ustanovi zdravstveno stanje.

 

  1. O ZDRAVSTVENOM STATUSU IZVIJESTITE MATIČNE ODGAJATELJE ILI VRTIĆ

      3.  Po ponovnom dolasku djeteta u vrtić, 
         OBAVEZNO DONESITE LIJEČNIČKU ISPRIČNICU.

  1. Sve poslove vezane uz vrtić (računovodstvo, tajništvo, mišljenje stručnog tima i sl.) potrebno je obavljati ELEKTRONIČKIM PUTEM.

 
ravnateljica Katica Ardalić

 


Poštovani roditelji,
 
pedagoška godina počinje u utorak 1.9.2020. S veseljem vas očekujemo.
 
Ravnateljica,
Katica Ardalić
 
 
 


Ispiši stranicu